aleksi-raisa-DCCt1CQT8Os-unsplash

Auto kopen met Cryptocurrency

In een snel veranderende wereld komen er steeds meer nieuwe ideeën naar boven om mee te gaan met de tijd. De laatste jaren is de interesse in Cryptocurrency enorm toegenomen voor zowel bedrijven als consumenten. Wij zien om ons heen de vraag groeien naar betalingen in Cryptocurrency en willen graag luisteren naar onze klant. Hierdoor maakt Cool Classic Club het vanaf heden mogelijk om betalingen te accepteren in Cryptocurrency. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar is het van ons wel verstandig om te doen? In deze blog alles lezen over waarom wij hiervoor kiezen en wat dit zal inhouden voor ons en de klant.

Cryptocurrency

Cryptocurrency is een digitale valuta die kan worden verhandeld of beleggers kunnen er op speculeren. Deze valuta staat op een groot en veilig netwerk dat door computers op constante basis cryptografische rekensommen uitvoert, dit wordt ook wel de blockchain genoemd. De blockchain is een van de veiligste systemen over de hele wereld door zijn unieke techniek waarbij er verschillende netwerken aan elkaar verbonden zijn die rekensommen ondersteunen en bij een foutmelding de transactie niet toestaan. De grootste en bekendste Cryptocurrency is op het moment Bitcoin (BTC). In totaal heeft Bitcoin een market cap (beurswaarde) van $895,959,277,322 dollar, dit is een momentopname wat betekent dat de prijs tijdens het lezen hiervan alweer veranderd zal zijn. Samen met Bitcoin zijn er nog duizenden andere Cryptocurrency zoals Etherium (ETH) Tether (USDT) of Dogecoin (DOGE). 

Tether willen wij graag speciaal uitlichten hoe het in zijn werking gaat en waarom wij hier achter staan als het gaat om betalingen. Tether wordt ook wel een stablecoin genoemd. Bitcoin en alle andere Cryptocurrency zijn voornamelijk te verhandelen tegen Tether, dit komt doordat Tether altijd gelijk staat aan $1 dollar. Dit zorgt voor een stabiele koers die niet fluctueert zoals alle andere Cryptocurrency. Het is simpel gezegd de dollar koers waartegen je verhandeld alleen dan op de blockchain.

smart-gba186bd09_1920
Waarom?

Wij van Cool Classic Club willen graag meegaan met de tijd, hierbij horen nieuwe onbekende wegen inslaan ook bij. Wij willen een stapje voor zijn op het gebied van innovatie en houden wel van een nieuwe uitdaging waar sommige mensen bij twijfelen of je het wel moet doen. Op steeds meer verschillende plekken kan je betalen in Cryptocurrency, maar dit zijn nog vooral kleinere producten of diensten. Daarom leek het ons een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat dit ook kan bij een auto. We zien dat er veel vraag naar is, maar nog weinig aanbod. Wij van Cool Classic Club durven deze stap als eerste te zetten om te voorzien in de behoefte van de klant.

Betaling

Een betaling is simpel, gemakkelijk en veilig voor beiden partijen. U zet uw Cryptocurrency om naar een stablecoin zoals USDT, zodat wij een eerlijk deal sluiten met een afgesproken bedrag zonder dat dit fluctueert. Wij zullen ons wallet adres aan u geven of een QR-code ervan tonen zodat u volgens het juiste netwerk de Cryptocurrency naar ons toe kan sturen. De transactiekosten die gemaakt worden zullen voor uw rekening genomen worden. Zodra het bedrag bij ons binnen is zullen wij dit terugkoppelen aan de verkoper. In de toekomst zullen we ook kijken of het mogelijk is om in Bitcoin en of andere valuta’s te betalen.

0f2f766e-4c92-4da5-8367-7756b890d493
Voordelen

Ben jij een gelover in Cryptocurrency of handel jij er graag mee dan is Cool Classic Club het uitstekende bedrijf om ook eens te genieten van je winsten. Door een betaling te doen in Cryptocurrency hebben wij geen derde partij nodig die ons hierbij ondersteunt. Het is veilig, gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Ook is het leuk om als consument een keer echt een aankoop te doen met Cryptocurrency en het niet constant om te hoeven zetten naar je bank toe, dan voelt het ook niet meer echt.

Cryptocurrency is de toekomst

Ben jij klaar om de stap te zetten in een veranderende wereld en wil jij een auto kopen met crypto? Wij zetten deze stap graag samen om zo te genieten van alle mogelijkheden die Cryptocurrency te bieden heeft. Natuurlijk moet u wel nog uw droomauto bij ons kunnen vinden, maar daar zal het probleem niet liggen. Cool Classic Club biedt u een groot en snel veranderende collectie waar voor iedereen wat tussen zit. Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op.

Top