Algemeen

Cool Classic Club is meer dan een showroom, om meer leven te geven aan het bedrijf hebben we een stukje horeca erbij, bieden we flexwerk- en vergaderplekken aan en op de muren is een prachtige kunstcollectie te vinden. Wij proberen hierin echt uniek te zijn en niet gezien te worden als een autodealer, maar als een Clubhuys.

Wij proberen ons te onderscheiden door meer te zijn dan alleen een auto verkoper. Cool Classic Club wilt zich dan ook onderscheiden ten opzichte van de concurrent op basis van het clubgevoel dat wij bieden. Een klant wordt niet als een klant gezien, maar als een clublid. Iedereen moet zich thuis voelen binnen de club om gerust een rondje te lopen en te praten over auto’s, koffie te drinken en te werken op de flexwerkplekken.

De meeste auto’s komen vanuit verzamelaars binnen ons netwerk. Zij willen graag hun auto verkopen en wij regelen dit proces. Dit kunnen voertuigen zijn van over de hele wereld. Wij kopen geen auto’s online of op veilingen, zo kunnen wij de staat van de auto goed garanderen.

Een proefrit maken kan altijd bij interesse, bel gerust naar 035 203 1753 om een afspraak in te plannen.

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag vanaf 9:00 tot 17:30 en op zaterdag vanaf 10:00 tot 17:00. Het is mogelijk om hierbuiten een afspraak te maken als het niet anders uitkomt. U kunt binnen komen wandelen wanneer u wilt, mocht u voor een specifieke auto komen is een afspraak maken handiger. Zo kunnen wij de auto vooraan stallen en gereed maken voor een eventuele proefrit.

Elke auto heeft zijn eigen verhaal met zijn eigen historie. De ene auto heeft een uitgebreidere gedocumenteerde historie dan de ander, omdat dit simpel weg niet bijgehouden is door de vorige eigenaren. Echter laten wij de auto wel nakijken door een specialist en zorgen wij dat de auto in een goede technische staat is.

Betaling

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de getoonde prijs. De auto wordt gepoetst en volgetankt bij een aflevering aan het Clubhuys. 

Het is mogelijk om een auto in te ruilen, hiervoor kunt u bellen naar 035 203 1753.

Het is mogelijk om te betalen via een bankoverschrijving, financiering, PayPal, Cryptocurrency, American Express en er is optie tot lease. We kunnen een lease plan maken bij uw auto.

Bezorging

Het is mogelijk om de auto op te halen op locatie bij ons op het Clubhuys. Graag willen wij onze klant ook de optie bieden om de auto op de gewenste locatie af te leveren, dit kan zowel binnen- als buitenland zijn.

De kosten van de bezorging zullen van te voren worden besproken. Dit verschilt per locatie waar de auto naartoe zal worden gebracht. 

Wij willen graag de auto opleveren in de staat waar zowel de klant als wij tevreden mee zijn. Hiervoor zullen de papieren in orde gemaakt worden, zal de auto gepoetst worden door een externe partij en wordt hij volgetankt afgeleverd. Ook kunnen wij nog laatste wensen van de klant met betrekking tot de auto uitvoeren. 

Kwaliteit

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Als er iets niet in orde is aan de auto zullen wij dit bespreken met de klant en eventueel als de klant dit wil het laten repareren. 

Voordat de auto binnenkomt bij ons wordt deze gekeurd door een onafhankelijke specialist voor het type merk of auto. Zo kunnen wij de staat garanderen van de auto en eerlijk handelen richting onze klant toe. Het is belangrijk dat de juiste naam wordt gekoppeld aan de juiste auto. 

Wij laten uw auto repareren door een externe specialist. Wij zullen in goed overleg met zowel u als de specialist de auto repareren. U zal hierbij op de hoogte worden gesteld van alles wat er rond de auto gebeurd. 

Clublid

Bij ons kan je een clublid worden door je aan te melden voor de club. Hierbij kies je een pakket waarbij je auto’s kunt huren, per pakket verschilt dit. Dit is te vinden op de pagina Join the Club.

Door de aanschaf van een auto bij ons wordt u ook automatisch lid van onze club. Dit maakt het mogelijk om mee te doen met rally’s die wij organiseren en gebruik te maken van onze werkplekken.

Op onze pagina Join the Club is te zien welke auto’s wij verhuren.

Er zal gekeken worden per specifieke zaak en hoe dit wordt opgelost. Dit wordt met de huurder goed afgehandeld zodat beiden partijen tevreden zijn. Er zal wel sprake zijn van een eigen risico, dit wordt van te voren besproken.

Samen met de huurder spreken we van te voren af wat de gewenste tijden zijn om zowel te auto op te halen als hem terug te brengen. Wij zijn hierin erg vrij en luisteren graag naar de klant zijn wensen. 

De auto staat klaar met een volle tank. Bij terugkomst gaan we ervan uit dat de auto volgetankt terug komt. Dit wordt ook van te voren afgesproken wat we van elkaar hierin kunnen verwachten. 

Clublid zijn is vrijblijvend je kiest zelf voor een pakket en zelf maak je de keuze wanneer je gebruik wil maken van de punten. 

Clubhuys

Cool Classic Club is te huren als een evenementen locatie per (dag)deel. Het is een uitstekende locatie voor zowel grote als kleine events. Neem gerust contact met ons op voor een offerte dit kan via het telefoonnummer 035 203 175 of per e-mail jurriaan@coolclassicclub.com.

De vergader ruimte is per uur €45 euro, voor een halve dag €125 euro en voor een gehele dag €250 euro. In deze vergader ruimte is plek voor 10 personen.

Voor deze werkplekken rekenen wij geen kosten. Het is hier mogelijk om gratis te zitten en gebruik te maken van een stoel, bureau en internet.

Het is mogelijk om bij ons warme en koude dranken te bestellen. Hieronder wordt verstaan koffie & thee en verschillende soorten frisdranken.

Het is mogelijk om bij ons een tosti te komen eten. Momenteel bieden wij 5 verschillenden soorten aan. 

Ham kaas tosti voor €6,50, 

Italian met mozzarella + pesto + prosciutto + tomaat voor €7,50, 

Tuna melt met tonijnsalade + jonge kaas + jalapenos voor €7,50, 

Veggie met hummus +courgette + paprika + feta voor €7,50 

Clubhuys met gerookte kip + bacon + ei + avocado + cheddar voor €8,75.

Overige

Het is af te raden om een klassieker buiten te stallen. Dit heeft te maken met de vochtigheid en regen die ervoor kan zorgen dat een auto kan roesten. Het zijn immers niet meer de nieuwste auto’s. Het is handig om uw klassieker binnen te plaatsen in een overdekte stalling die niet vochtig is. Het zal nog beter zijn als de stalling voldoet aan een goede ventilatie waarbij er nog wel lucht doorheen zal gaan. Verder is het handig om de accu eruit te halen of hem aan een acculader te leggen van tijd tot tijd en de klassieker niet op de handrem te zetten, maar in zijn versnelling. Dit kan zorgen voor vastzittende remschoenen.

Voor een het verzekeren van een klassieker geldt een oldtimer verzekering. Per verzekeraar zijn hier andere regels aan verbonden. Voor de meeste verzekeringen geldt een regeling voor auto’s van 25 jaar of ouder.

De schade wordt vergoed aan je oldtimer op basis van de taxatiewaarde. Dit wordt om de 3 jaar gekeurd door een taxateur. Met deze verzekering bouw je geen schadevrije jaren op en dus ook geen no-claimkorting.

Top